Despre Noi

Cine Suntem

Suntem printre profesioniștii din România in domeniul psihoterapiei individuale, de cuplu și de familie. Misiunea noastră ca psihoterapeuți este să îi ghidăm și să îi însoțim înspre îmbunătățirea calității vieții, pe cei care ne invită să le fim alături în acest demers.

După o experiență de peste 10 ani în psihoterapie individuală, de cuplu și de familie, ne dorim să oferim cât mai multor persoane un instrument ușor de accesat, prin care să înceapă sau să continue demersul de căutare, înțelegere și transformare interioară.

Astfel a luat naștere editura PsihoBooks – cărțile noastre, alese cu mare grijă față de cititori, se adresează tuturor persoanelor care vor să facă o schimbare în bine în ceea ce privește calitatea vieții emoționale.

Scopul Nostru

Scopul nostru este să ne asigurăm că fiecare carte pe care o vei citi din partea editurii PsihoBooks va fi un companion de nădejde în călătoria ta spre atingerea echilibrului și a armoniei interioare.

Cărțile pe care le alegem sunt validate de specialiști în domeniul sănătății psihice și emoționale, astfel că informația este atent filtrată pentru ca cititorii să beneficieze doar de un conținut care să fie de un real folos.

În acest scop, ne asigurăm că toate cărțile noastre vor conține explicațiile necesare pentru a înțelege atât mecanismele psihologice, cât și metodele practice pentru a produce efectele de schimbare dorite. Aceste metode ajută în demersul psihoterapeutic, dar, în același timp, pot fi și instrumente utile în procesul tău de autocunoaștere.

Adina Demian

Încă de la vârsta de 5 ani, îmi amintesc că mă simțeam foarte curioasă și fascinată de felul în care gândesc și se comportă oamenii și mă întrebam frecvent, ce îi face să se comporte așa cum se comportă, unii cu alții.

Acest interes de cunoaștere a felului în care gândesc, simt și se comportă oamenii, s-a transformat într-o mare pasiune. Astfel, am decis să urmez etapele necesare pentru a studia și aprofunda psihologia. În prezent, profesez de aproximativ 10 ani ca psihoterapeut atestat în Psihoterapie Cognitiv –Comportamentală , cu competențe în Psihoterapie Scurta Strategica. În anul 2018 am dobândit acreditarea internaționala în Psihoterapia centrată pe scheme cognitive ( Schema Therapy).

Prin cărțile pe care le aleg și le recomand prin intermediul editurii PsihoBooks, îmi doresc să contribui la creșterea calității vieții psiho-emoționale a populației țării noastre.

Astfel, cărțile PsihoBooks sunt cărțile în care fiecare persoană interesată va putea găsi instrumente și perspective psihologice care sa o ghideze înspre construirea, dobândirea si/sau regăsirea echilibrului și al armoniei interioare.

Doina Grasu

Doina este psihoterapeut atestat specialist în psihoterapie cognitiv-comportamentală. A început primele traininguri de psihoterapie cognitivă în urma cu 20 de ani. Pasionată în a explora și dezvolta relațiile interumane, s-a orientat către psihoterapia relaționala Imago, devenind primul specialist certificat international din România. După mai mulți ani de experientă, ea și-a păstrat dorința de a descoperi și învata lucruri noi.

Prin carțile alese și recomandate, ea și-a propus să ofere cât mai multor persoane ghidarea si îndrumarea către acceptarea de sine si găsirea echilibrului interior.